Battle Subway

Zoek je een nieuwe uitdaging om je Pokémon-gevechtstechnieken te tonen? Rijd mee in de Battle Subway, een nieuwe functie die bedoeld is om het Trainers heel moeilijk te maken! Je hebt de keuze uit de Single Train, de Double Train en de Multi Train, en in elke wagon kom je oog in oog te staan met een nieuwe tegenstander. Als je zeven gevechten achter elkaar wint, krijgt je Battle Points die je kunt inruilen voor diverse prijzen. En als je lang genoeg blijft winnen, verschijnt er een buitengewoon sterke Trainer met de naam Subway Boss...

Ga naar de centrale hal; daar kun je beslissen in welk voertuig je wilt stappen.

Lucky Number 21!

Als je erin slaagt 20 gevechten op rij tegen de sterkste Trainers in de Battle Subway te winnen, word je beloond met een nog grotere uitdaging: in je 21e gevecht neem je het op tegen een of beide Subway Bosses! Als je de Single Train neemt, kom je tegenover Ingo te staan, een sterkte Trainer die gekleed gaat in bruin en zwart. Rijd je mee in de Double Train, dan kom je oog in oog te staan met Emmet, die een bruin met witte jas draagt. En als je de Multi Train neemt, moet je het opnemen tegen Ingo en Emmet tegelijk!

Ga naar de centrale hal; daar kun je beslissen in welk voertuig je wilt stappen.

Je verlaat nu www.pokemon.com

The Pokémon Company International is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen en die niet worden beheerd door The Pokémon Company International. Het privacybeleid en de beveiligingsmaatregelen van deze websites kunnen afwijken van de standaarden van The Pokémon Company International.