Een hele nieuwe generatie Pokémon.

Avontuurlijke reis door de compleet nieuwe Unova region met Pokémon die je nog nooit hebt gezien!

Bekijk ze allemaal

De Starter Pokémon

Jij mag beslissen met welke Pokémon je het avontuur gaat beginnen. Kies de Pokémon die je het leukste vind; die steunt je door dik en dun als je de Unova region verkent!

Snivy is een Grass-type-Pokémon, wat betekent dat die een voordeel heeft in Battles ten opzichte van Water-type- en Ground-type-Pokémon.

De Legendary Pokémon

Pokémon Evolution

Je zult er snel achterkomen dat Pokémon soms evolueren. Het kan dan gebeuren dat hun uiterlijk en statistieken ingrijpend veranderen. Een Pokémon kan op verschillende manieren evolueren: sommige door een Level-Up, anderen wanneer je items op hen gebruikt en weer anderen wanneer je ze ruilt met een vriend.

De drie starter-Pokémon Snivy, Tepig en Oshawott evolueren in Servine, Pignite en Dewott wanneer hun niveau hoog genoeg is.

Je verlaat nu www.pokemon.com

The Pokémon Company International is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen en die niet worden beheerd door The Pokémon Company International. Het privacybeleid en de beveiligingsmaatregelen van deze websites kunnen afwijken van de standaarden van The Pokémon Company International.