Op avontuur met Pokémon!

Als je nieuw bent in de wereld van Pokémon, vind je hieronder een paar nuttige tips.

In de games Pokémon Black Version en Pokémon White Version ben je een Pokémon Trainer die aan het begin staat van zijn of haar grote avontuur. Je bevindt je in de Unova region, waar je een heleboel plaatsen bezoekt en talloze Pokémon ontdekt. Je doel is om Pokémon te vangen en te trainen, en Pokémon League Champion te worden. Onderweg ontmoet je vele mensen en maak je van alles mee, wat nóg meer verrassende avonturen oplevert!

Kies een Pokémon

Aan het begin van je reis kun je uit een van de volgende drie Pokémon kiezen: Snivy, Tepig of Oshawott. Je krijgt ook een kleine voorraad Poké Balls waarmee je meer Pokémon kunt vangen en zo een team kunt opbouwen. Met een gevarieerd team van verschillende typen Pokémon kun je goed voorbereid de strijd aangaan met alle Pokémon die je tegenkomt.

Versla de Gym Leaders

Als Pokémon Trainer heb je twee doelen. Het eerste doel is om alle Pokémon Gym Leaders in de Unova Region uit te dagen en Pokémon League Champion te worden. Dit is niet gemakkelijk, want de Gym Leaders behoren tot de sterkste Trainers van de streek. Bovendien moet je op weg van de ene naar de andere Gym strijd leveren met een heleboel andere Trainers.

Je Pokédex compleet maken

Je tweede doel is om elke Pokémon in de Unova Region te spotten en je Pokédex compleet te maken. De Pokédex registreert alle Pokémon die je hebt gezien en geeft onder andere informatie over het type, de locatie en of je de Pokémon al hebt gevangen.

Verken ook de rest van de site. Daar vind je nóg meer Pokémon, maak je kennis met nieuwe vrienden en vijanden, en begin je je avontuur in Pokémon Black Version en Pokémon White Version.

Je verlaat nu www.pokemon.com

The Pokémon Company International is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen en die niet worden beheerd door The Pokémon Company International. Het privacybeleid en de beveiligingsmaatregelen van deze websites kunnen afwijken van de standaarden van The Pokémon Company International.