Poké Transfer

Wanneer je het hoofdavontuur hebt voltooid, kun je Poké Transfer gebruiken om Pokémon uit andere regio's over te zetten naar Pokémon Black of Pokémon White. Maak verbinding met dezelfde taalversies van Pokémon Diamond, Pearl, Platinum, HeartGold, of SoulSilver Version om Pokémon over te zetten naar Pokémon Black en Pokémon White. Vervolgens speel je een mini-game om de Pokémon die je hebt overgezet in handen te krijgen. Je hebt twee Nintendo DS-systemen™ nodig om Poké Transfer te kunnen gebruiken.

Wanneer je avontuur is voltooid, kun je het Poké Transfer-onderzoekscentrum bezoeken.

Tools van de Trainer

Als Trainer zul je vele belangrijke tools gebruiken. Deze tools zijn nuttig bij het opsporen van Pokémon, de communicatie met andere Trainers en het uitvoeren van andere zaken die van belang zijn in het leven van een Trainer.

Bekijk ze allemaal

Je verlaat nu www.pokemon.com

The Pokémon Company International is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen en die niet worden beheerd door The Pokémon Company International. Het privacybeleid en de beveiligingsmaatregelen van deze websites kunnen afwijken van de standaarden van The Pokémon Company International.