Gym Leaders in Unova

Chili

Chili is een van de drie Gym Leaders die je mogelijk tegen het lijf loopt in Striaton City. Als je dit avontuur bent ingegaan met Snivy, kun je erop rekenen dat je deze getalenteerde Trainer en zijn sterke Fire-type Pokémon zult tegenkomen.

Cress

Cress

Als je Tepig hebt gekozen voor je avontuur, wordt Cress de eerste Gym Leader tegen wie je het moet opnemen. Cress heeft Water-type Pokémon en hij beweert dat hij de sterkste Gym Leader van Striaton City is. Uiteraard is het maar de vraag of zijn collega's het met hem eens zijn.

Cilan

Als je het avontuur bent begonnen met Oshawott, is Cilan de Gym Leader van Striaton City die je moet zien te verslaan. Cilan's Grass-type Pokémon zal snel korte metten maken met je team, tenzij je de juiste Pokémon tegen hen inzet.

Lenora

De directeur van het museum in Nacrene City is een slimme dame die Lenora heet. Zij is ook de leider van de plaatselijke Pokémon Gym, die je achter in het museum kunt vinden. Lenora is zeer bedreven in gevechten met Normal-type Pokémon!

Burgh

Burgh

Gym Leader Burgh is niet alleen een getalenteerde kunstenaar, maar ook een getalenteerde Trainer! Je ontmoet Burgh en zijn team van Bug-type Pokémon in Castelia City, wanneer je de strijd aangaat voor de derde Gym Badge.

Elesa

In Nimbasa City zijn veel leuke dingen te doen, maar je vindt er ook veel interessante Trainers. De belangrijkste is Elesa, die behalve topmodel ook Nimbasa City Gym Leader is! Wees voorbereid op haar team van Electric-type Pokémon wanneer je haar uitdaagt voor je vierde Gym Badge.

Clay

Driftveil City Gym Leader Clay is niet alleen een stoere Trainer, hij waakt ook over de vrede in zijn mooie stadje. Onder die grote cowboyhoed schuilt een brein dat het gebruik van Ground-type Pokémon tot in de puntjes beheerst.

Skyla

Skyla

Skyla is piloot van beroep, dus het is geen wonder dat ze een kei is met Flying-type Pokémon. En dat zijn ook de Pokémon die ze zal inzetten wanneer je haar uitdaagt in de Mistralton City Gym.

Brycen

Gym Leader Brycen is een coole gast. Bezoek de ijskoude Icirrus City Gym en maak zelf kennis met deze Trainer. Zoals te verwachten, zullen Brycen's ijzige Ice-type Pokémon zelfs de sterkste Trainer kippenvel bezorgen!

Drayden en Iris

Afhankelijk van de game die je speelt, kom je in de Opelucid City Gym tegenover Gym Leader Drayden of Iris te staan. Drayden is de burgemeester van Opelucid City en Iris is een meisje dat je al eerder in je avontuur hebt ontmoet. Beide Trainers zijn gespecialiseerd in Dragon-type Pokémon.

Je verlaat nu www.pokemon.com

The Pokémon Company International is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen en die niet worden beheerd door The Pokémon Company International. Het privacybeleid en de beveiligingsmaatregelen van deze websites kunnen afwijken van de standaarden van The Pokémon Company International.