Pokémon Dream World!

Rondleiding van Fennel

Fennel is de maker van Game Sync, de functie die je de mogelijkheid biedt om met je Pokémon naar Pokémon Dream World te gaan. Ze zal je begeleiden op je eerste schreden in Pokémon Dream World. Als je de mogelijkheden van Pokémon Dream World optimaal wilt benutten, kun je je Pokémon Black of Pokémon White het beste registeren. Maar als je Pokémon Dream World zonder registratie wilt bezoeken, mag je van Fennel haar Pokémon Munna lenen.

Rondleiding van Fennel
Wanneer je voor het eerst naar Pokémon Dream World gaat, komt Fennel tevoorschijn om je op gang te helpen.

Je huis decoreren

Je kunt de Berries uit je tuin gebruiken om je huis in Pokémon Dream World op te kalefateren. Ruil Berries om nieuwe Décor items uit de Dream Catalogue te kopen.

Wanneer je in Pokémon Dream World aankomt, staat je kamer er nogal kaal bij.

Berries telen in Your Garden

Berries zijn altijd heel nuttig geweest voor Pokémon Trainers. Maar in de regio Unova zijn Berries erg zeldzaam. Gelukkig kun je in Pokémon Dream World zelf Berries telen en ze vervolgens overzetten naar je game.

Berries telen in Your Garden
Je huis in Pokémon Dream World heeft een tuin en daar kun je Berries telen.

Items ruilen met andere spelers

Als je op onderzoek uitgaat op Island of Dreams in Pokémon Dream World, kun je items vinden. Deze items kun je samen met de Berries uit je tuin op de Share Shelf in je huis leggen. Wanneer je bezoek krijgt van andere spelers, kunnen ze hun items ruilen voor items op je Share Shelf. Zo kun je jouw Berries ook ruilen voor andere soorten Berries en steeds meer soorten telen.

Items ruilen met andere spelers
Zoek overal op Island of Dreams naar items die je kunt meenemen.

Gevonden items houden

Alle items en Berries die je in Pokémon Dream World in handen krijgt, kun je meenemen naar Pokémon Black of Pokémon White. Leg ze gewoon in de Treasure Chest in je huis en zet ze allemaal in één keer over naar je game.

Gevonden items houden
Alle Berries en items die je hebt veroverd, worden bewaard in de Treasure Chest in je huis.

Je huis inrichten

Je huis vormt het middelpunt voor al je activiteiten in Pokémon Dream World. Je kunt het leuk inrichten, zodat het precies naar je smaak is.

Je huis inrichten
Je kunt je huis inrichten met Décor items die je al in je bezit hebt, maar je kunt ook nieuwe Décor items uit de Dream Catalogue kopen.

Je verlaat nu www.pokemon.com

The Pokémon Company International is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen en die niet worden beheerd door The Pokémon Company International. Het privacybeleid en de beveiligingsmaatregelen van deze websites kunnen afwijken van de standaarden van The Pokémon Company International.