Vrienden

Cheren

Cheren

Cheren is een van de jeugdvrienden die met je op pad gaan. Zijn doel is Pokémon Champion te worden.

Bianca

Bianca

Bianca is een jeugdvriendin die, ondanks dat haar vader er in eerste instantie op tegen was, met je op avontuur gaat. Je zult haar vaak zien.

Professor Juniper

Professor Juniper

Professor Juniper is een geniale dame uit je eigen woonplaats. Als Pokémon Researcher zal ze gedurende je hele reis een belangrijke rol spelen. Ga eerst even bij haar langs in haar lab voordat je aan je avontuur begint — ze heeft een belangrijke opdracht voor je. Professor Juniper wil dat je alle Pokémon in de Unova region vindt.

Aan het begin van je avontuur krijg je van Professor Juniper een Pokédex. Daarin kun je details opnemen van alle Pokémon die je tegenkomt.
Fennel

Fennel

Deze vriend van Professor Juniper zal je de C-Gear geven, een apparaat met diverse communicatiefuncties. Fennel heeft je hulp nodig om haar onderzoek te voltooien.

Cedric Juniper

Cedric Juniper

Cedric Juniper is de vader van Professor Juniper, met wie hij zijn passie voor Pokémon deelt. Hij is ook een echte techneut, want hij kan je Pokédex in een handomdraai upgraden.

Je verlaat nu www.pokemon.com

The Pokémon Company International is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen en die niet worden beheerd door The Pokémon Company International. Het privacybeleid en de beveiligingsmaatregelen van deze websites kunnen afwijken van de standaarden van The Pokémon Company International.