De Elite Four van de Pokémon League

Shauntal, Grimsley, Marshal en Caitlin, vier van de sterkste Trainers in de Unova Region, vormen samen de Elite Four. Bestudeer hun Pokémon en hun technieken, want als je Pokémon League Champion wilt worden, moet je ze allemaal verslaan!

Shauntal

Shauntal

Boekenwurm Shauntal is een succesvol schrijfster die regelmatig uit eigen werk citeert. Waarschijnlijk schrijft ze veel spookverhalen en gebruikt ze haar Ghost-type Pokémon als inspiratie!

Grimsley

Grimsley

Met zijn zorgvuldig gekapte haar en lange, wapperende sjaal straalt Grimsley succes uit. Hij is nogal een praatjesmaker, maar hij maakt zijn praatjes waar met zijn sterke Dark-type Pokémon.

Marshal

Marshal

Marshal is een leerling van de grote Pokémon League Champion Alder en zijn kunsten zijn vrijwel ongeëvenaard. Deze meester in de vechtkunst vraagt ook van zijn Fighting-type Pokémon het uiterste in de strijd.

Caitlin

Caitlin

Misschien herken je Caitlin met haar lange lokken van de Battle Frontier in de games Pokémon Platinum, HeartGold en SoulSilver Version. Nu stelt ze haar talent, het trainen van Psychic-type Pokémon, in dienst van de Unova Elite Four.

Je verlaat nu www.pokemon.com

The Pokémon Company International is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen en die niet worden beheerd door The Pokémon Company International. Het privacybeleid en de beveiligingsmaatregelen van deze websites kunnen afwijken van de standaarden van The Pokémon Company International.